Amerika is een echte goede plek om op vakantie naar toe te gaan. Er zijn zo ontzettend veel leuke dingen te doen en te zien dat je er zeker meer tijd nodig hebt dan dat je van tevoren dacht. Houd hier dus rekening mee. In dit artikel geven we een paar voorbeelden van een paar leuke plekken in Amerika waar je echt een keer geweest moet zijn en wat je hier kunt doen en kan zien. Op die manier weet je waarom je nou voor een bepaalde plek zou moeten gaan!

Amerika

Las Vegas is de plek die vrij veel mensen wel aanspreekt. Het is gewoon een mooie plek, die er leuk uitziet, en er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen. Zeker als je met een vrienden groepje bent kun je lekker zuipen en feesten. Maar ook als volwassen kun je er genieten van het moois dat de stad te bieden heeft, het lekkere eten in de soms aparte restaurants en verder kun je er klimmen, hangen in de bomen etc. Kortom, genoeg leuks voor jong en oud.

New York daar in tegen is een plek die in het oosten van Amerika ligt. Dit is een zeer leuke plek als je houd van een drukke stad, de vele winkels, en de high tech en financiën.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *