Om eens heerlijk op te laden of bij te komen van een vermoeiende periode, kan het goed zijn om je te laten verwennen in een Wellness hotel. Onvoorstelbaar hoe je daarvan kunt opknappen. Zelfs een paar dagen kunnen al een fantastische uitwerking hebben op een mens. Hieronder lees je over de vijf beste Wellness hotels van Nederland.

 

1.Palace Noordwijk (Noordwijk)

Het Palace Hotel in Noordwijk is gelegen op een schitterende locatie. Er zijn hier mogelijkheden te over om je te laten verwennen in het uitgebreide Wellness Center. Zo zijn er whirlpools, een sauna, een jetstreambad, een Turks stoombad, een kapsalon, een solarium en een fitnessruimte. Of wat denk je van een heerlijke massage?

wellness vakantie

2.Thermae 2000 (Valkenburg aan de Geul)

Tegen de helling van de Cauberg vind je dit hotel. Direct naast het gebouw bevinden zich de thermale baden. Wanneer je een of meerdere overnachtingen in het hotel boekt, heb je tevens toegang tot deze baden. In Thermae 2000 kun je jezelf op vele manieren heerlijk laten verwennen. Denk hierbij aan de sauna’s en stoombaden, de thermale bronnen, gezichts – en lichaamsbehandelingen, massages, een solarium, fysiotherapie en zelfs een relaxbioscoop. Tip: hier vind je nog veel meer mooie hotels in Valkenburg

 

3.De Scheperskamp (Lochem)

Genieten van boslucht en het prachtige en rustgevende heuvellandschap kan in Lochem. Zelfs in de 19e eeuw kwamen er al mensen naar deze plaats om te ontspannen. Wanneer je kiest voor een verblijf in De Scheperskamp, kun je tegelijkertijd genieten van het wellnessgedeelte dat bij het hotel hoort. Zo vind je hier een sauna, een overdekt zwembad, een beautysalon, een zonnebank en een tepidarium. Daarnaast kun je ontspannen door middel van het spelen van een potje poolbiljart, darten of een balletje gooien op de jeu de boulesbaan. Tenslotte is het heerlijk om te genieten van een lekker menu in het à la carte restaurant. Het leuke is dat je hier zelf als gast een menu kunt samenstellen. Meer informatie over kamers, prijzen en beschikbaarheid vind je op de officiële website

 

4.Kasteel Vaalsbroek (Vaals)

Dit 15e eeuwse kasteel, op het hoogste punt van Nederland gelegen in Vaals, is een prima locatie om jezelf te verwennen. Je vindt hier ook het moderne hotel gedeelte van Kasteel Vaalsbroek en het Spa & Wellness Centre Vaalsbroek. Hier kun je nieuwe energie opdoen in de sauna, de whirlpool, het binnenzwembad of de sauna. Ook is het mogelijk om je te laten verwennen door middel van schoonheidsbehandelingen of massages. Wil je even iets anders, speel dan een potje golf of leef je uit in het fitness center. Een hapje en een drankje haal je tenslotte in het restaurant of in de pub.

 

  1. Residence Groot Heideborgh (Garderen)

Wie Garderen zegt, zegt natuur. Dit zie je ook zeker terug wanneer je een verblijf boekt in Residence Groot Heideborgh. Ook de naam zegt het al, heide en bos. Het is heerlijk om al fietsend of lopend de omgeving te verkennen. Zo is een bezoek aan het Clarins Gold Wellness Centre een echte aanrader. Geniet hier van het Turkse Stoombad, de sauna, het solarium, de massages en een behandeling door een pedicure. Andere mogelijkheden zijn de tennisbaan, het verwarmde binnenzwembad of de fitnesscorner. Eet tenslotte een lekker hapje in het restaurant de Prinsenhof of in het Grand Café.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *