De wintermaanden zijn weer bezig. Mensen kijken uit naar de carnaval, maar ook naar de skivakanties. De snowboards en ski’s kunnen weer ingevet worden. Eerst wordt er weer geoefend op de indoor skibanen in Nederland.Daarom kunnen de ski’s weer worden ingevet. Maar waar kan je nu eigenlijk écht goed skiën? We hebben een aantal plaatsnamen als tips gegeven.

Zell am See

Het plaatsje Zell am See is een ski-oord in Oostenrijk, nabij Kaprun. Met in totaal 140 kilometer aan pistes kan je een mooi vakantie tegemoet gaan. Je weet zeker dat je regelmatig andere pistes hebt. Het bijzondere aan Zell am See is dat er altijd gegarandeerd sneeuw ligt. Dit komt door de gletsjer die er aanwezig is. Je kan hier op 2000 m hoogte van de pistes afglijden.

Sochi

Sochi was de plaats in Rusland waar de Olympische Winterspelen plaatsvonden. Hier kwam de absolute top van de wereld naar toe om de felbegeerde gouden medaille binnen te slepen. Wil je kijken of je net zo goed kan skiën? De pistes waar de winterspelen plaatsvonden, kan je nu ook terecht.

Les Trois Vallées

Les Trois Vallées is het allergrootste skigebied ter wereld. Ruim 600 kilometer aan pistes heeft dit gebied. Zo is er voor elke type wintersporter wel een skigebied waar het terecht kan. Voor de beginners zijn er de mindere stijle pistes, voor de andere heb je weer een behoorlijke stijle pistes.

Wil je meer weten over de skigebieden, neem eens contact op met de lokale wintersportaanbieder voor de laatste informatie over de ski-oorden.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *