Amerika is een prachtig land. Maar één stad springt er echt uit. Het is een cliché, maar New York is toch wel echt het oog appeltje. De Big Apple, hoe de stad ook wel eens wordt genoemd. In dit artikel benoemen we de beste plaatsen die je móét hebben gezien als je in New York bent.

3. Central Park

Central Park is een prachtig, rustgevend park. Het park ligt midden in New York en loopt dwars door de stad heen. In het park worden voorstellingen gegeven, worden honkbalwedstrijden gehouden. Omdat de mensen in New York geen strand hebben om te zonnen, kiezen mensen ervoor om hier naar toe te gaan om lekker languit in hun strandkleding te zonnen.

2. Ground Zero

Het is nu inmiddels 14 jaar geleden dat er twee vliegtuigen de wereld op zijn kop zette door in de Twin Towers te vliegen. Maar nog steeds voel je de emotie die daar heeft gewoed. Het prachtige monument, het nieuwe WTC, het zorgt voor kippenvel momenten wanneer je daar bent. Daarbij is het museum een must see voor elke bezoeker.

1. Rockefeller

Een absolute aanrader is Rockefeller Centre. Het beste is om hier naar toe te gaan zowel overdag als ’s avonds. Het beste is dus om hier twee keer naar toe te gaan. Veel mensen raden aan om naar het Empire State Building te gaan, maar Rockefeller Centre heeft een nog mooier uitzicht. Je hebt een mooi uitzicht op Central Park, Empire State Building én het vrijheidsbeeld. Adembenemend mooi!

 

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *