Wanneer u naar een rechtbank moet naar het buitenland om een bepaald document te laten vertalen, dan heeft u een beëdigde vertaler nodig die u hierbij helpt. Deze vertaler zorgt ervoor dat de vertaling aan het origineel te bevestigen. Hiermee wordt aangeduid dat alles naar waarheid en alle volledigheid wordt ingevuld.

Wanneer is iemand beëdigd?

Iemand is beëdigd wanneer iemand voor kwaliteit staat. Deze kwaliteit staat voor dat hij of zij bevoegd is om haar handtekening en stempels onder documenten te plaatsen. Een beëdigde vertaler Italiaans zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld officiële reispapieren mag meenemen naar het buitenland wanneer je op reis gaat naar Italië.

Beëdigde vertaler Duits

Een beëdigd tolk/beëdigd vertaler is ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers. Bijvoorbeeld, wanneer iemand een akte of paspoort wilt vertalen in het Duits, mag dit alleen door de beëdigde vertaler Duits gebeuren. Door niemand anders.

De vertaler voorziet van allerlei zaken dat er de juiste vertaling van wordt gemaakt. Dit kan van allerlei talen worden voorzien. Wanneer u meer informatie wilt over een vertaler, neem dan eens contact op met Royal Translations. Zij zorgen ervoor dat u de juiste vertaaldocumenten krijgt. De beëdigde vertaler zorgt ervoor dat de juiste mensen u helpt. Of u nu een Armeense vertaler, Italiaanse vertaler of een Duitse vertaler nodig heeft.

 

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *