Het wordt steeds populairder: op vakantie naar Kroatië. Naast dat Kroatië een prachtig land is, is het vaak ook op de meeste plekken heerlijk weer en zijn de mogelijkheden om iets te ondernemen eindeloos.

Een prachtige ligging
Kroatië is gelegen aan de Adriatische zee en heeft daarmee een hele mooie ligging. Maar naast alle stranden aan deze rustige zee is er ook in het binnenland veel te vinden. Zo zijn de steden Split en Zagreb zeker aanraders. Vooral Zagreb is een mooie ouderwetse stad waar veel cultuur heerst.

Talloze mogelijkheden
Kroatië mag dan wel een relatief klein land zijn, het biedt wel veel verschillende klimaten en landschappen, iets dat vaak veel andere landen niet bieden. Zo kun je zonnebaden in de Mediterraanse zon op de mooiste stranden, maar ook op een prachtige zeilvakantie gaan. De graslanden in het continentale noorden en noordoosten kunnen worden bezocht, maar ook de talloze eilanden in de Adriatische zee trekken vaak veel publiek.

Geen typisch uitgaansland
Kroatië is geen typisch land waar alleen maar jongeren komen om uit te gaan. Op vakantie naar Kroatië gaan betekent iets veel meer. U zult geen eindeloze straten met hotels tegenkomen of cafés met luide muziek. Dit past gewoon niet in het plaatje van Kroatië. Tuurlijk zult u wel uitgaansgelegenheden vinden als u op vakantie naar Kroatië gaat, maar meer op een gezellige, rustige manier die niet massaal over komt.

Zeker een aanrader
Het is dus niet voor niets dat Kroatië steeds meer naam maakt onder de vakantiebestemmingen. Het is een mooi land, het ligt aan een prachtige zee en het weer is in de meeste gevallen heerlijk. Er is weinig last van luide uitgaansgelegenheden, maar er is toch genoeg te doen. Op vakantie naar Kroatië is dus zeker een aanrader !

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *