De Algarve is hét vakantiegebied in Portugal waar vooral het massatoerisme de overhand heeft, met name in de plaats Albufeira. Vooral jongeren in de leeftijd 18 tot en met 25 jaar komen jaarlijks in de zomer naar deze plek om te genieten van het heerlijke klimaat, de mooie stranden en het Portugese uitgaansleven.

Wat deze jongeren niet weten, is dat er in de Algarve veel meer te doen is dan uitgaan en luieren op het strand. Er zijn bijvoorbeeld een aantal prachtige natuurgebieden in de omgeving te vinden. En wat te denken van de heerlijke Portugese cuisine? Kortom, Portugal is veel meer dan een geschikte vakantieplek voor jongeren, ook natuurliefhebbers en andere levensgenieters kunnen perfect terecht in de Algarve.

De beste Portugese natuurgebieden

Portugal staat bekend om haar prachtige natuurgebieden. Als u langs de Portugese stranden reist kunt u genieten van schitterende rotspartijen en kliffen. Dit in combinatie met het fijne klimaat en een heerlijk briesje maakt het toeren langs de kust van de Algarve een absolute must tijdens uw vakantie in Portugal.

Even genoeg van de kust en wilt u ook het binnenland verkennen? De Algarve kent ook fraaie natuurgebieden waar u absoluut een kijkje moet nemen tijdens uw verblijf in Portugal, vooral de Serra de Monchique is een ware belevenis. Dit waanzinnige natuurgebied is een ideaal alternatief als u de kust even zat bent. In dit gebied vindt u prachtige eucalyptusbomen en vele andere inheemse bomen. Daarnaast kunt u daar ook heetwaterbronnen vinden, waar het plaatsje Monchique haar bekendheid aan te danken heeft. Deze bronnen waren in de tijd van de Romeinen al ontdekt.

Vakantiehuizen huren in de Algarve

Wilt u een Vakantievilla in Portugal huren? In de Algarve vindt u een groot aanbod van vakantiehuizen, villa’s en appartementen. Het is mogelijk om iets te boeken wat dichtbij de kust ligt en er zijn vanzelfsprekend ook mooie vakantieverblijven te huur iets verder van de kust af in de authentieke gebieden. De jongeren die de Algarve bezoeken willen graag een huisje of appartement nabij de kust hebben, zodat ze snel de zee in kunnen. Voor de natuurliefhebbers is het mooi om een verblijf midden in de mooie natuurgebieden van de Algarve te hebben. Als u kiest voor een vakantiehuisje in de Algarve bent u gegarandeerd van een mooie vakantie omdat deze omgeving veel te bieden heeft voor jong en oud. Op zoek naar een aanbieder van leuke vakantiehuizen in Portugal? Bekijk site.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *