Voor je op reis gaat nog even naar de kapper. Vrijwel iedereen doet het. Niet alleen de dames, maar ook de heren. Het is ook goed om voor jezelf te zorgen en er goed uit te willen zien op vakantie. Het geeft je een goed gevoel wanneer je op vakantie bent. Mensen die goed in hun vel zitten, stralen en zijn over het algemeen fitter. Dit kan ook overslaan op andere mensen.

Waarom gaat men naar de kapper voor de vakantie?

De meeste mensen gaan eens per vier of eens per vijf weken. Wanneer je meerdere weken op vakantie gaat, is de kans groot dat de knipbeurt midden in de vakantie valt. In dat geval verplaats je de knipbeurt naar voren. Wanneer de knipbeurt er net na valt, willen mensen ook liever nog even gaan voor vakantie. De laatste weken is het kapsel toch allemaal net wat slordiger en moeilijker in model te krijgen. Op vakantie wil je er weinig omkijken naar hebben en er toch goed uitzien.

Even een fris kapsel

Voor de mannen geld het vaak dat ze even een fris kapsel willen voor op vakantie. Te lang haar droogt niet snel genoeg en is moeilijker in model te krijgen. Zij brengen nog lekker even een bezoekje aan de herenkapper en zijn helemaal klaar om te gaan.

Voor dames is vaak de insteek om nog even een fris kleurtje in het haar te nemen. Ook kiezen sommigen nog net voor een ander model. Ze voelen zich net iets specialer naar een bezoekje aan de dameskapper.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *