Het paasweekend staat voor de deur. Dit betekent dat veel bedrijven hun werkgever een verplichte vrije dag geven op vrijdag. Ik heb het geluk dat dit voor mij ook het geval is. Zo heb ik een lekker lang weekend. Tot en met maandag vrij. Ik hoef me zodoende pas dinsdag weer te melden op de zaak. Tijd om met mijn gezin de spullen in te pakken en een weekendje naar Parijs te gaan. De kinderen vroegen al zo lang aan mijn vrouw en ik om naar Disneyland te gaan. Daar kan je op een gegeven moment niet meer om heen.

Disneyland zelf

Disneyland is fantastisch om een keer te zijn geweest. De kinderen waren verliefd op de Disney-figuurtjes die er rondliepen als Mickey Mouse, Pluto, Peter Pan en Kapitein Haak. Voor mijn oudste zoon was er Space Mountain. Ik moest ook – met knikkende knietjes – mee, maar het was absoluut genieten.

Parijs, het centrum

Vervolgens zijn we ook nog het centrum in geweest van Parijs. Prachtig. De Champs-Elysees, Eiffeltoren, lekker eten aan de Seine. Het was genieten om met zijn allen rond te lopen in de stad van de liefde. De kinderen vonden de autozaken aan de Champs-Elysees geweldig, evenals de Adidas en de Nike-winkel.

Terug naar huis

Op weg naar huis hebben we een hapje gegeten bij een restaurant in Leiden. Om een keer uiteten in Leiden te gaan is eigenlijk voor iedereen wel een aanrader. Bij het Luxor kan je namelijk echt goed eten. Daarna pak je nog een filmpje mee, en dan is het voor iedereen wel geslaagd weekend geweest!

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *