Eindelijk vakantie!

Je hebt nu eindelijk vakantie, daar wil je nu volop van genieten. Daarom ga je nu lekker even een avondje uit om de vakantie goed in te luiden. Wanneer je in de omgeving komt van Breda, heb je veel geluk.

Je kunt prima uit eten in Breda. Breda heeft namelijk een binnenstad met talloze cafés en restaurantjes. Voor elke mond en voor elke beurs is er een leuke gelegenheid te vinden. Tevens is een een verscheidenheid aan keukens. Je kunt opteren van een heerlijke Hollandse pot, maar er zijn ook zeer interessante wereldgerechten te vinden.

Grote markt

Op en rond de grote markt is waar de meeste eetgelegenheden in Breda te vinden zijn. Dit deel van Breda is erg leuk om ’s avonds overheen te wandelen. Het advies is dan ook om de auto thuis te laten en lekker met de fiets of te voet te komen. Na het eten nog even een lekkere wandeling maken is namelijk nooit verkeerd.

Kwaliteit
De restaurants die echt gaan voor de kwaliteit scoren zeer hoog onder bezoekers. Blijkbaar zijn gasten erg te spreken over de bordjes die hier uit de keuken rollen. Mocht je een keer de mogelijkheid zien om zo’n restaurant te bezoeken, dan zal het in ieder geval zeker de moeite waard zijn.

Sfeer
De sfeer die je buiten op de grote markt in Breda vindt, vindt je vaak ook in de gelegenheden binnen. Een aantal restaurants heeft een zeer fraaie en warme uitstraling. Erg fijn en gemoedelijk om een avondje door te brengen.

All you can eat
Ook voor de twee populairste concepten van dit moment zit je in Breda goed. Tapas en sushi tegen een vorm van all you can eat. Heerlijk de hele avond verschillende kleine gerechtjes proeven onder het genot van een heerlijk wijntje of koud pilsje. Bouvigne Paradijs is bijvoorbeeld een goede aanrader.

Zakendiner
Een aantal gelegenheden beperkt zich overigens niet tot het ontvangen van eters in de avond. Het is ook mogelijk om een zakendiner te houden of een trouwerij te vieren. Qua locatie zit je op de grote markt daarvoor natuurlijk ideaal. Niet alleen mooi, maar ook nog eens erg toegankelijk voor jou en je entourage.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *