Met een app om vliegtuigen te volgen kun je eigenlijk veel meer dan enkel vliegtuig volgen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Over het algemeen komen de functies met elkaar overeen. De 5 belangrijkste mogelijkheden van een vliegtuig volgen app hebben we voor je op een rijtje gezet.

1. Vliegverkeer over de hele wereld

Je hebt de mogelijkheid om overal ter wereld vliegtuigen te volgen, je bent dus niet beperkt tot alleen Nederland of Europa. Je kunt op alle vliegvelden wereldwijd inzoomen en een vlucht selecteren die jij wil volgen. Of dat nu in Amsterdam is of aan de andere kant van de wereld, het is allemaal mogelijk.

2. De reistijd en afstand

Als je op een vliegtuig tikt kun je de gegevens van de vlucht bekijken. Hierin staan onder andere de reistijd en de afstand van de vliegreis. Je ziet precies vanuit waar het vliegtuig is opgestegen, waar het naartoe vliegt, hoeveel kilometers het vliegtuig al gevlogen heeft en hoe lang de reis nog gaat duren. Dit is natuurlijk leuk tijdverdrijf, maar ook handig als je bijvoorbeeld een vriend of familielid wil volgen!

3. Snelheid bekijken

Tijdens het volgen van een vliegtuig zijn er verschillende dingen die je kunt zien, zoals bijvoorbeeld de snelheid. Zo zie je live hoeveel KM per uur een vliegtuig vliegt.

4. Het type vliegtuig

Voor de vliegtuigspotters zal dit één van de belangrijkste onderdelen zijn: wat voor vliegtuig vliegt er in de lucht? Als je een vliegtuig boven je ziet vliegen en je wil weten wat voor type het is, kun je dit eenvoudig terugzien in een vliegtuig volgen app. Door het vliegtuig in de app aan te tikken worden de detailgegevens zichtbaar. Hierin staat ook wat voor type vliegtuig het is, handig!

5. Zoeken op vluchtnummer

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op zoek bent naar een specifieke vlucht, bijvoorbeeld omdat je je geliefde of een bekende wil volgen. Door het vluchtnummer in de app in te voeren krijg je direct de vlucht te zien die je zoekt. Zo kun je dus gemakkelijk volgen waar diegene precies is en weet je ook direct hoe laat hij of zij op plaats van bestemming is.

Ook mogelijk via internet

Het volgen van een vliegtuig hoeft niet persé via een app, dit kan ook via verschillende websites. Een app is wel makkelijker in gebruik en ideaal voor als je buiten de deur bent en snel wat vliegtuig gegevens wil bekijken.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *