Een fietsvakantie biedt u de ultieme vakantiebeleving: op de fiets beleeft u uw bestemming heel intens. U staat dichtbij de omgeving en de weersomstandigheden, heeft volop de gelegenheid om bezienswaardigheden te bezoeken of een gesprekje aan te knopen met lokale inwoners. Op de fiets verkent u zowel een stedelijke omgeving als de natuur optimaal. We laten u graag kennismaken met enkele bestemmingen die u zeker moet kennen.

Duitsland

Duitsland is dichtbij huis en zo veelzijdig. Duitsland biedt vele boeiende steden, een groot aantal rivieren en een afwisselend landschap van bergen en wouden tot en met stranden en duinen. Elk soort fietser vindt in Duitsland wel een bestemming naar zijn of haar zin. Populaire bestemmingen zijn bijvoorbeeld het eiland Rügen, de rivieren Moezel, Elbe, Weser en Rijn en natuurlijk het Duitse traject,  een fietsvakantie Donauradweg.

Fietsvakantie
Een fietsvakantie zorgt ervoor dat je écht geniet van omgevingen.

Oostenrijk

Oostenrijk is al jarenlang erg populair onder fietsers. Dit komt onder andere omdat de populairste fietsroute langs de Donau, van Passau naar Wenen, zich bevindt in Oostenrijk. Maar Oostenrijk heeft méér te bieden. Ook de drielandentocht rondom de Bodensee en het Zillertal zijn voor fietsers erg de moeite waard.

Frankrijk

Het land van de Tour de France! Ook Frankrijk is een veelzijdig land als het aankomt op fietsvakanties. De westkust heeft een heel ander karakter dan Zuid-Frankrijk en ook het binnenland is op geen plek hetzelfde. Iedere fietser vindt hier wel een bestemming die hem of haar aanspreekt. Wat dacht u van bijvoorbeeld: Canal du Midi, de Bordeaux, Bretagne, de Provence of een fietstrektocht langs rivieren zoals de Rhône of de Loire?

Nederland

Voor een fijne fietsvakantie hoeft u niet ver weg. Ook in Nederland is er van alles mogelijk. U zult zich bovendien verwonderen over hoe veel er in Nederland nog te ontdekken valt! Populaire bestemmingen zijn bijvoorbeeld eilandhoppen op de Waddeneilanden of een rondje om de voormalige Zuiderzee. Ook gebieden zoals Limburg, Drenthe, Zeeland en de Veluwe hebben voor fietsers veel te bieden.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *