Het is weer de periode dat mensen korte vakanties boeken. Even lekker ertussenuit tussen kerst en oud&nieuw, of binnenkort in januari of februari met wintersport.  Het hoofd van de Nederlanders staat er wel naar, maar de portemonnee laat het niet altijd toe.

Korte vakanties

Waar mensen voorheen makkelijk twee weken op vakantie gingen is dat nu wat afgenomen qua tijdsduur. Een week, midweek of lang weekend komt vaker voor. Mensen vinden het vooral belangrijk om er even tussenuit te zijn. Ze willen niet hun vakantie opgeven vanwege een teruggenomen koopkracht.

Veilingsites

Er zijn een aantal sites die slim hebben ingespeeld op de terugnemende koopkracht van mensen. Denk aan Groupon, die met scherpe aanbiedingen komt. Maar ook vakantieveilingen, waar mensen kunnen bieden op een bepaalde vakantie. Bijvoorbeeld een stedentripje of een geheel verzorgde reis naar het buitenland. Wellicht bedenkt u zich nu dat u toch ook wel erg graag op vakantie gaat. Kijk dan eens op vakantieveilingen voor een leuke last-minute aanbieding. Vaak staat er voor iedereen wel iets passends tussen en het budget bepaald u zelf!

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *