Importeren uit China

Er zijn ontzettend veel producten die worden gemaakt in China. Toch zie je dat deze in Nederland voor veel hogere prijzen worden verkocht. Het is niet vreemd dat veel winkels ervoor kiezen om hun producten inkopen China. Zo zijn er ontzettend veel winkels en webshops die producten kopen van websites als bijvoorbeeld eBay.

Inkopen

Je hebt veel winkels waarbij je producten voorbij ziet komen die je op eBay kunt kopen voor veel lagere prijzen. Uiteraard zit hier ook een risico aan verbonden. Je stuurt niet snel iets terug naar China omdat dit al snel teveel geld kost. Daarbij heb je bij Nederlandse winkels garantie en kun je het product nog ruilen als je toch niet tevreden bent. Ook heb je kans op het betalen van invoerrechten. Het betalen van invoerrechten hoeft niet altijd en niet bij ieder product. Zolang je onder de 22 euro blijft, zul je er niet mee te maken krijgen. Let op: het aankoopbedrag is het enige dat dan geldt. De verzendkosten tellen niet mee.

Het is dus voor iedereen met een bankrekening mogelijk om dingen te importeren uit China, hoewel je beter iets meer kunt betalen in Nederland zodat je nog garantie hebt en het product terug kunt brengen. Voor veel winkels is het echter ideaal om van alles in te kopen in China vanwege de lage prijzen.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *