Altijd al eens op vakantie willen gaan naar Oostenrijk, maar altijd getwijfeld over de dingen die je daar wilt gaan doen. Om jullie te helpen hebben we hieronder een top 3 gemaakt met dingen die je ooit gedaan moet hebben in Oostenrijk.

Skiën

Op 1 staat natuurlijk skiën, dit is iets wat je gedaan moet hebben in Oostenrijk. Door de hoge bergen is Oostenrijk een toplocatie voor een prachtige skivakantie. Een prachtig land voor ervaren en onervaren skiërs. Voor de onervaren skiërs heb je veel scholen die je kunnen helpen met het onder de knie krijgen van skiën.  Een van de meest populaire deelstaten is Tirol. Dit gebied staat bekend om de vele Nederlandse en Belgische toeristen. Dit zorgt juist voor een ontzettend gezellige sfeer op de pistes en in de dorpjes. Door al het Nederlandse toerisme zijn er veel Nederlandse gerechten en andere typische Nederlandse dingen richting Oostenrijk gegaan. Nog op zoek naar een leuk verblijf? Wij raden je Ostbacher Stern van harte aan.

Bergwandelingen

Omdat Oostenrijk zich in de prachtige Alpen bevindt, heb je daar mooie grote bergen. Je kan daar in de winter niet alleen lekker skiën, maar in de zomer is het de ideale plek om lekker een wandeling te maken. In de zomer liggen de temperaturen zo tussen de 23 en 28 graden. Een ideaal weertje dus voor een prachtige wandeling. Ook heb je prachtige beekjes en meren rond de bergen, waar je een heerlijke verfrissende duik kunt nemen. Er zijn veel appartementen gebouwd op deze locaties om deze bijzondere plekken te bezoeken.

vakantie oostenrijk
Vakantie in Oostenrijk

Bezienswaardigheden bekijken

Oostenrijk heeft ook prachtige steden, waar veel prachtige gebouwen en bezienswaardigheden staan. Steeds meer mensen gaan in de zomer / lente naar Oostenrijk om al die prachtige locaties te bekijken. Veel steden zijn al ontzettend oud en daardoor kom je veel prachtige eeuwenoude bouwwerken tegen.

Dit zijn wat tips om te doen in het prachtige Oostenrijk. Maar natuurlijk kan je ook helemaal zelf een vakantie uitstippelen in Oostenrijk. De meeste recepties van appartementen kunnen je helpen met het vinden van prachtige tours of andere leuke dingen op uw desbetreffende locatie.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *