Rimini is een bekende badplaats in Italië. Als je gewoon voor een heerlijke luiervakantie gaat, dan is Rimini hier een perfecte plaats voor. Het brede strand en het heldere water maken het een ideale plek om lekker bij te bruinen. Je moet er wel rekening mee houden dat je niet de enige bent. Rimini is in veel landen erg populair, wat in de zomermaanden zorgt voor topdrukte op de stranden,

Monumenten
Rimini heeft ook een aantal leuke bezienswaardigheden als je toch nog wat cultuur wil proeven. Zo heb je onder meer de Boog van Augustus. Deze boog is gemaakt in het jaar 27 voor Christus. Tevens is het amfitheater van Rimini zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken. Italie staat uiteraard bekend om deze open lucht arena’s. Verder is ook het Piazza Tre Martiri zeker interessant om te bekijken als je toch in de binnenstad van Rimini bent.

Museum
Als je echt diep in de cultuur wil, dan heeft Rimini ook nog haar eigen museum. Museo della citta di Rimini is een erg leuk museum waar je zeker een fijne middag in kan ronddwalen.

Boulevard
Uiteraard heeft Rimini ook een leuke boulevard waar je vele dingen kan kopen en lekker een hapje of drankje kan doen. Al met al is Rimini een ideale bestemming voor een fijne vakantie.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *