Tegenwoordig zijn er enorm veel mooie vakantiebestemmingen waaruit je kan kiezen wanneer je een vakantie wilt kiezen. We horen dan ook steeds vaker dat mensen een vakantie boeken naar het mooie Mallorca. Mallorca is een eiland dat onderdeel is van het heerlijke land Spanje. Maar waarom kiezen zoveel mensen nou voor Mallorca? In dit artikel vertel ik waarom Mallorca de ideale vakantiebestemming is.

Het fantastische klimaat

Als je denkt aan Spanje denk je al meteen aan mooi weer. Het klimaat van Mallorca is dan ook perfect voor een heerlijke zonvakantie. De kans op regen op dit eiland is enorm klein, aangezien er ruim driehonderd dagen per jaar kan worden genoten van de zon. In de zomermaanden is het heerlijk warm met temperaturen rond de 28 graden. Gelukkig is het niet zo benauwd als in Nederland, waardoor je minder loopt te zweten en daadwerkelijk kan genieten van het warme weer.

De mooiste stranden

Met bijna zeshonderd kilometer aan kustlijn kan je de mooiste stranden op Mallorca vinden. Op deze stranden kan je volledig tot rust komen, maar er zijn ook stranden waar je leuke activiteiten kunt doen zoals volleybal of jetskiën. Je kan ervoor kiezen om een strandbedje te huren, maar je kan natuurlijk ook lekker op je handdoek te gaan liggen. Naast de stranden zijn ook enorm veel leuke strandtentjes waar je heerlijk kan lunchen of avondeten met het mooiste uitzicht. Een dagje naar het strand gaan op Mallorca zal dus niet zo snel vervelen.

vakantie mallorca
Waarom is Mallorca de ideale vakantiebestemming?

Voor jong en oud

Steeds vaker zien we dat jongeren naar Mallorca gaan om te feesten. Dit doen ze dan in de badplaats El Arenal, aangezien hier de leukste uitgaansmogelijkheden zijn voor de Nederlandse jeugd. Het is dan ook de leukste plek om te feesten op vakantie. Dit moet ouderen en gezinnen er niet van weerhouden om naar Mallorca te komen, aangezien het eiland enorm groot is. Wanneer je een hotel boekt buiten dit gebied, dan heb je totaal geen last van de jongeren en kan je rustig genieten van het prachtige eiland. Veel gezinnen vinden het dan ook leuk om wat meer van de cultuur te verkennen. Dit kan je doen door één van de oude steden te bezoeken op het eiland. Hiernaast is er ook nog een kasteel die erg populair is onder de kinderen. Elke jongen droomt wel van een leven als ridder en hier kan hij dit leven even beleven.

Wil je meer weten over Mallorca? Neem dan zeker een kijkje op www.opnaarmallorca.nl.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *