Wie graag een sportevenement in het buitenland wil bezoeken, is in de Engelse stad Londen aan het juiste adres. Zo spelen er tal van voetbalclubs in de Premier League, host de stad een grote marathon en vindt ook het grootste tennistoernooi ter wereld plaats in de stad. Kortom wie voor de sport naar Londen gaat kan met gerust hart een lang weekend Londen boeken.

 

Bezoek een voetbalwedstrijd

 

Wie een echte voetballiefhebber is, is in Londen zeker op zijn plaats. Tal van grote clubs spelen in de profcompetities, waarbij de Premier League natuurlijk de kers op de taart is. Denk aan clubs als Arsenal, Chelsea, West Ham United of Tottenham Hotspur. Wie een lang weekend Londen boekt heeft dus grote kans dat hij of zij een wedstrijd bij een van deze clubs kan aanschouwen. Een bezoek aan een wedstrijd van een Premier League club is een unieke ervaring, die veel indruk achter zal laten. De stadions liggen midden in de woonwijken, wat een prachtig volkse sfeer geeft al voordat de wedstrijd begint.

 

Loop mee in de marathon van Londen

 

Wie zelf een actief sporter is, heeft de mogelijkheid om mee te lopen in de marathon van Londen. De befaamde hardloopwedstrijd wordt altijd op het einde van april gehouden en is een schitterend evenement. Door de straten van Londen loop je langs de diverse bezienswaardigheden. Wie een lang weekend in Londen boekt aan het einde van April heeft dan ook de kans om dit grootse evenement van dichtbij mee te maken.

 

De magie van Wimbledon

 

Dan is er ook dat andere grote evenement nog, dat altijd eind juni en begin wordt gehouden. Op de prestigieuze grasvelden van de All England Lawn Tennis Club gaan alle toptennissers van de wereld met elkaar de strijd aan om het toernooi van Wimbledon proberen te winnen. Een lang weekend in Londen tijdens dit toernooi is dan ook zeker een aanrader, waarbij het heerlijk is om met Wimbledon tickets een prachtige partij mee te kunnen pakken op het heilige gras.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *