Nieuw-Zeeland is een eilandengroep dat ongeveer 2000 km ten zuidoosten van Australië ligt gescheiden door de Tasmanzee. Het land in de grootte oceaan is hiermee het meest geïsoleerd gelegen land ter wereld. Naast de vele uitgestrekte stranden is de natuur in Nieuw-Zeeland werkelijk overweldigend met vulkanen, regenwouden, geisers, baaien, fjorden, bergen en gletsjers. Nieuw-Zeeland is door de afwisselende natuur werkelijk adembenemend!

Op reis naar Nieuw-Zeeland.

Op reis naar Nieuw-Zeeland ontkomt je niet aan een lange vliegreis. Oostwaarts met een tussenstop in Zuidoost Azië is een optie, maar langs de andere kant van de wereldbol via Amerika is ook een mogelijkheid (zelfs beide routes is mogelijk). Op reis naar Nieuw-Zeeland gaan is over het algemeen een ‘once in a lifetime’ ervaring. Je zou dus ook helemaal goed uit kunnen pakken door je reis uit te breiden en ook elders een nacht of twee door te brengen om het helemaal onvergetelijk te maken! Een stop-over in Bali, Los Angeles, of de Fiji eilanden zijn zomaar wat van de mogelijkheden als extra toetje op je reis.

Op reis binnen Nieuw-Zeeland.

Om Nieuw-Zeeland te bezichtigen is een treinreis een aanrader, hoewel het spoorwegnet niet zeer uitgebreid is. Het reist comfortabel en de voornaamste bezienswaardigheden zijn per trein bereikbaar. Ook op pad met een huurauto is een gemak, het land heeft een bijzonder goede wegennet (let wel, er wordt hier links gereden). De wegen zijn rustig, goed onderhouden en hebben een goede bewegwijzering. Eventueel neem je de auto gewoon mee op de veerboot van het Noorder- naar het Zuidereiland.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *