Als kado kreeg ik van een zakenrelatie een chinese massage aangeboden. Zelf kom ik niet zo vaak in dergelijke salons dus ik was benieuwd wat me te wachten stond. Bij binnenkomst kregen we een badjas en chinese pantoffels, onze kleding konden we in een kluisje leggen.

We werden begeleid naar comfortabele ligstoelen waar onze voeten in een warm rond houten kruidenbadje onder handen werden genomen. Een vriendelijke chinese dame vroeg in gebrekkig engels of we koffie of thee wilden.
Terwijl onze voeten gebalsemd werden kon je televisie kijken of een praatje met elkaar maken. Ik vond het wel een relaxed begin. Na een half uurtje mog je met een dame naar keuze mee naar de achtergelegen massageruimtes. De dame was zo mooi, dit kan gezellig worden dacht ik.

Met mijn hoofd door en gat in de tafel werd de volledige massage in Delft gestart, langzaam liet ik mijn armen naar het meisje afdwalen, maar van dit contact was ze totaal niet gediend. De massage was zeer uitgebreid er werd gemasseerd op plaatsen waarvan ik niet wist dat daar spieren zaten, tot aan mijn vingerkootjes en achillespezen toe. Toen ik bijna de slaapstand had bereikt voelde ik dat ze op mijn rug klom. Met blote voeten liep ze over mijn benen tot aan mijn schouders. Toen ik omkeek zag ik dat ze zich vasthield aan een stang in het plafond. Meteen moest ik mijn hoofd weer in dat gat in de tafel doen.

Na een zeer uitgebreide bijzondere massage vertrokken we ontspannen bij Salon-Tres.nl.

Your Message...Your name *...Your email *...Your website...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *